Speranța Costea a obținut medalia de aur în cursa de 3 km la Campionatul Național de Marș

319

speranta costeaLa Reșița, duminică, a avut loc Campionatul Național de Marș pentru S, T, J1, J2, J3 și C1, unde au participat mai multe atlete din cadrul clubului CSM Craiova. Practicantele marșului legitimate la CSM Craiova s-au întors acasă cu un număr de patru medalii, dintre care și un titlu național.

Cea care a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului a fost Speranța Costea, care a obținut medalia de aur în cursa de 3km la categoria J3. Tot la această categorie au mai participat și Cristina Giuroiu (locul 18) și Florentina Groza (locul 26), care împreună cu Speranța au ocupat locul patru în clasamentul pe echipe.

În întrecerea de 20 km marș, Liliana Manolache și-a adjudecat un bronz la tineret și a ocupat locul șase la senioare, iar împreună cu colegele sale Alina Nițuleasa (locul 7) și Adriana Arvatu (locul 9) au cucerit o medalie de bronz în clasamentul pe echipe la senioare.

Ionela Oltean și-a trecut și ea în cont o medalie, prin clasarea pe locul trei la proba de 5 km marș, categoria J2. În aceeași cursă, pe locul 13 s-a poziționat Adriana Iordache, iar pe locul 16 a încheiat competiția Anne Koch, cele două sportive împreună cu medaliata Ionela Oltean s-au clasat împreună pe poziția a patra la echipe.