Universitatea din Craiova, printre fondatorii Asociației „Școala Națională pentru Energie Nucleară”

124
Universitatea din Craiova se numără printre instituțiile de învățământ superior care au fondat Asociația „Școala Națională pentru Energie Nucleară – SNEN”.
➡️Misiunea acesteia constă în formarea, promovarea și susținerea educației specifice în domeniul energiei nucleare sau sectoarele conexe, în vederea creșterii ratei de participare și integrare pe piața europeană a muncii a specialiștilor din această sferă de activitate.
➡️Din asociație mai fac parte: Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Universitatea din București, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, Universitatea din Petroșani, Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București.
➡️Adunarea Generală de înființare a Asociației „Școala Națională pentru Energie Nucleară – SNEN” a avut loc, la finalul săptămânii trecute la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București. În cadrul evenimentului, au fost stabilite obiectivele și activitățile pe care SNEN își propune să le implementeze, precum și modul de lucru care va fi abordat.