Sportivii CSM CRAIOVA au câștigat 12 medalii, la Campionatul Naţional Indoor

370

csm craiova indoorDacă obiectivul propus de managerul clubului nostru a consemnat un total de zece medalii, sportivii s-au conformat, iar, mai mult, au plusat cu încă două distincţii. Sâmbătă şi duminică, în sala de atletism din Bucureşti, s-a consumat încă o ediţie a Campionatului Naţional Indoor(S, T), una care a fost de bun augur pentru atleţii de la CSM Craiova.

12 medalii au ajuns în vitrina clubului nostru, dintre care patru sunt titluri naţionale, trei medalii de argint, iar cinci distincţii de bronz. Campioni naţionali au devenit Marian Oprea(triplusalt), Andrei Ştefana(3000 m) şi Daniel Budin(60 m), cel din urmă reuşind să urce de două ori pe podium, atât la categoria seniori, cât şi la tineret. Pe a doua treaptă a podiumului au urcat Ioan Piţigoi(60 m), în două rânduri – seniori şi tineret, şi Cornel Bănănău(60 mg). În fine, Ana-Maria Roşianu(60 m) a câştigat şi ea două medalii de bronz, la seniori şi tineret, Daniela Constantinescu a terminat a treia cursa de 1500 de metri, iar şatefetele de 4×400 m de seniori, la masculin în componenţa Doru Teofilescu, Silviu Nişu, Cornel Bănănău, Adrian Cârnaru, iar la feminin în componenţa Daniela Constantinescu, Anamaria Sima, Delia Pădureanu, Mihaela Popescu, au obţinut alte două medalii de bronz.

csm craiova indoor 1Prestaţia sportivilor la naţionalele indoor a fost peste aşteptările conducerii clubului, care înainte de competiţie preconiza un total de zece medalii. „ Cum am spus înainte de startul naţionalelor, ne aşteptam la zece medalii. Nu au fost zece, au fost 12, mai mult decât preconizasem, ceea ce ne bucură. Nu pot spune că a fost o surpriză că am obţinut un număr de peste zece medalii, nu era un prag bătut în cuie, ne gândeam că există un potenţial mai mare în acest sens, dar am ales să fim modeşti şi am preferat să discutăm acest aspect după încheierea competiţiei. Din cele 12 medalii, patru au fost titluri naţionale, trei de argint şi cinci de bronz, un bilanţ foarte bun pentru delegaţia clubului nostru. Sunt performanţe importante, mai ales că au venit la început de an, ne dau încredere că putem avea un an mai bogat decât 2014, cu mai multe medalii în cont.”, a declarat Sorin Manda, directorul CSM Craiova.