Vernisaj UNIVERSUL MEU – Irinel Daniela Iacob

0
52
Miercuri 23 noiembrie 2022, la Muzeul Regiunii Porților de Fier a avut loc vernisajul expoziției personale de pictură Universul meu, semnată de Irinel Daniela Iacob.
Au fost prezentate 12 lucrări de pictură, tehnică mixtă pe pânză, încadrate într-o tematică bivalentă, terestră și cosmică, Lucrările, în principal picturi abstracte și mai puțin figurative, abundă în culoare, într-un cerc cromatic surprinzător cu diferite nuanțe conturează un stil propriu cu o forță creativă remarcabilă.
Irinel Daniela Iacob este membru al Asociației Artiștilor Plastici București, Coordonator pentru Romania al LEONART INTERNATIONAL GROUP, Ecuador și Membru executiv al ARTCOM EXPO ASSOCIATIONOF ARTISTS, Norvegia.
În anul 2022 a obținut premiul „INTERNATIONAL CARAVAGGIO PRIZE – GREAT MASTER OF THE ART”, acordat de ASSCIATION SOCIO CULTURALE EA ARTE CLUB, Milano, Italia și a fost nominalizată ca finalistă la premiul “OTTO MILIONI”, organizat de Asociația Culturală DA ISCHIA LÁRTE- DILA, Italia. În ceea ce privește activitatea artistică, în acest an Irinel Daniela Iacob a avut următoarele expoziții personale: “ROMANIAN COLORS FOR BUENOS AIROS”, curator Profesor Carlos Eduardo Vera, organizată pe simezele Sophie Espacio de Arte, Buenos Aires, Argentina; “ENERGIA CULORII” găzduită de Centrul Cultural al Uniunii Arhitecților din România, București; “VIBRAȚII DE CULOARE”, organizată online pe siteul AAPB; participarea cu expoziție personală la cea de a III-a ediție a Expoziției “INTERNATIONAL VIRTUAL EXHIBITION” organizată de ASSOCIATION OF WORLD ARTISTS, curatori Samira Essouri și Mhamed Ararsi Cherkaoui.
La acest eveniment a participat și o delegație din Serbia, formată din 6 membri ai Comisiei Mixte româno-sârbe de urmărire comportare calitate activitate Hidrocentrală PF1, condusă de directorul Radmilo Nicolici și profesorul Dejan Divac, profesor la Centrul de Cercetare Beograd.
Irinel Daniela Iacob este manager departament la societatea de producere a energiei electrice in hidrocentrale HIDROELECTRICA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.