Zilele porților deschise la UCV – 14 iunie 2023

202
Cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi vor prezenta oferta educaţională, pentru anul universitar 2023-2024, la “Zilele porţilor deschise”. Evenimentul va avea loc în data de 14 iunie, în clădirea centrală (str. A. I. Cuza, nr. 13) și va fi deschis oficial la ora 10:00.
Fiecare facultate va avea un stand de prezentare, unde viitorii studenți vor afla informații despre cifrele de şcolarizare (locuri buget+taxă, ZI/ID/FR), dar și despre metodologia de admitere (examen/concurs de dosare, criterii de departajare).
Universitatea din Craiova pune la dispoziţia absolvenților de liceu 2.900 locuri bugetate la licență și 1.780 locuri bugetate la master.
Universitatea din Craiova a deschis deja sesiunea de înscriere în vederea admiterii, la cele 12 facultăți din structura sa și oferă pregătire în 80 de programe de licență și 70 de programe de master. Înscrierile se fac până în data de 17 iulie 2023 exclusiv online. Detalii pe https://www.ucv.ro/admitere/.
Zilele porţilor deschise sunt organizate de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră şi în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești (COS).
https://fb.watch/l1wLXbNpXs/