ZILELE COLUMBOFILIEI OLTENEȘTI, în perioada 23-25-ianuarie-2015

472

ASOCIATIA COLUMBOFILA A JUDETULUI DOLJ “IOAN GELU GATEJESCU”, in urma incheierii unui acord de parteneriat cu PRIMARIA MUNICIPIULUI CRAIOVA, reprezentata prin Dna Lia Olguta Vasilescu, in calitate de Primar  va organiza manifestarea  expozitionala  ZILELE COLUMBOFILIEI OLTENESTI in perioada 23-25-ianuarie-2015 in incinta CENTRULUI MULTIFUNCTIONAL CRAIOVA, situat in mun. Craiova, str. Aleea Targului, nr. 26 ( incinta fostului Targ Municipal – cartierul Romanesti- Zona adiacenta Blv. Dunarea, in directia de iesire din oras spre Calafat).

Mentionam faptul ca aceasta manifestare columbofila provinciala are menirea reluarii  traditiei oganizarii expozitiilor columbofile la acest nivel, inceputa in anul 1990 sub egida Federatiei Columbofile Oltenia si intrerupta in urma cu un deceniu si va fi inscrisa pe Agenda culturala a orasului Craiova.

De asemenea mentionam ca la aceasta manifestare va participa un numar de circa TREI SUTE CINCIZECI DE PORUMBEI VOIAJORI  care au obtinut rezultate de top national, provincial si judetean in sezonul columbofil  2014  apartinand crescatorilor, membri ai asociatiilor columbofile din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti , Valcea, Olt , Arges si Teleorman.

In cadrul expozitiei provinciale se va organiza un stand de vanzare in scopuri caritabile a unor porumbei  donati de crescatori de top din Zona Olteniei destinati ajutorarii unui copil care sufera de Sindromul Down, tatal sau STAN EMIL fiind columbofil in cadrul Asociatiei Columbofile a Judetului  Olt.

FCPR VA PREMIA CU MEDALII PORUMBEII SI CRESCATORII AFLATI PE PRIMELE TREI  LOCURI IN CAMPIONATUL PROVINCIAL  ZONA OLTENIA 2014.

ASOCIATIA ORGANIZATOARE VA PREMIA PORUMBEII SI CRESCATORII AFLATI PE LOCUL 1 IN ACEST CAMPIONAT CU UN TROFEU, FIIND ACORDATE DIPLOME TUTUROR PORUMBEILOR SI CRECATORILOR PARTICIPANTI la expozitie.

DE ASEMENEA MENTIONAM CA IN CADRUL EXPOZITIEI A FOST INVITAT CU UN LOT DE   120 PORUMBEI CLUBUL NATIONAL AL CRESCATORILOR DE PORUMBEI VOIAJOR ROMANESC DE FRUMUSETE.

PREMIEREA VA AVEA LOC IN DATA DE SAMBATA 24 IANUARIE 2015 INCEPAND CU  ORELE 17.00  LA RESTAURANTUL EUROPECA ( SALA PARTER)  SITUAT IN  MUN. CRAIOVA, STR. PIETATII, NR. 9-11-13, COSTUL BANCHETULUI FIIND DE 70 LEI/PERSOANA.

IN ACEIASI DATA LA O ORA ULTERIOARA VA AVEA LOC PREMIEREA ANUALA A ASOCIATIEI COLUMBOFILE A JUDETULUI DOLJ “IOAN GELU GATEJESCU”.

Programul expozitiei este urmatorul

VINERI 23-IANUARIE – 2015 ORELE 16.00-20.00 Primirea exponatelor

SAMBATA 24-IANUARIE- 2015 – ORA 09.00 Deschiderea oficiala

                                                    ORELE 09.30- 17.00 Vizitarea expozitiei

DUMINICA 25-IANUARIE- 2015-  OREL 09.00-12.00 Vizitarea expozitiei

                                                           ORA 12.30 RIDICAREA EXPONATELOR

 

ASOCIATIA COLUMBOFILA A JUDETULUI DOLJ “IOAN GELU GATEJESCU”