Vizitele primarului Craiovei în Anglia concretizate în investiții și creare locuri de muncă

390

conferinta olguta vasilescuVizitele primarului Craiovei, Lia Olguța Vasielscu, în Anglia se concretizează în investiții în municipiu și crearea de locuri de muncă.

Astăzi, într-o conferință de presă, Lia Olguța Vailescu a anunțat că englezi de la Spirit Circuits au cumpărat o firmă, și în curând se vor apuca de treabă.

Informația a fost confirmată și de administratorul Parcului Industrial Craiova, Marin Nicoli, concilier loca”Avem deja contractele semnate cu Spirit Circuits. S-au semnat ieri. Plăcile pe care le face Sipirit Circuits echipează locomotive, avioane şi mai ales automobile”.

„Angajările se vor face mai devreme de 3 ani, de aceea au luat de la o firmă din Craiova hala ca să pregătească angajaţii, dar, aşa cum arată contractul, trebuie făcute în trei ani”, a anunțat Lia Olguţa Vasilescu.

Managerul companiei Spirit Circuits, Steve Driver, a declarat clogistica de la Craiova este exact ceea ce ei aveau nevoie și că în următorii ani vor crea 260 de locuri de muncă:

„Ieri s-a semnat contractul pentru teren. Intenția noastră este ca în următorii trei ani să creăm 260 de noi locuri de muncă în parcul Industrial High Tech. Construim de la zero și dorim să creăm oportunități pentru tineri, să lucreze în această industrie. Logistica de la Craiova este perfectă pentru noi”.