Vicepreședintele Senatului și președintele PSD Dolj, Claudiu Manda: Am votat și acum exact cum am votat anterior în Parlamentul României – în favoarea legii privind revizuirea Constituției

500

Vicepreședintele Senatului și președintele organizației județene Dolj a PSD, Claudiu Manda, a apreciat, sâmbătă, la ieșirea de la urne, că participarea la referendumul național pentru revizuirea Constituției reprezintă, în egală măsură, un drept și o obligație pentru toți cetățenii cu drept de vot.

„Am votat și acum exact cum am votat anterior în Parlamentul României – în favoarea legii privind revizuirea Constituției. Și eu, și alți colegi de-ai mei ne-am exprimat atunci opinia prin vot deschis.

Astăzi, am votat considerând că este dreptul oricărui cetățean de a se exprima la acest referendum. Este, dacă vreți, și o obligație, pentru că vorbim despre un referendum important, care vizează modificarea Constituției, și apreciez că orice român ar trebui să vină la urne pentru a-și exprima punctul de vedere.

Cred că acest demers, la baza căruia se află semnăturile a 3 milioane de cetățeni, trebuie respectat și era necesar ca inițiativa să fie dezbătută în Parlamentul României și apoi să fie supusă consultării, prin referendumul național pentru revizuirea Constituției.

Eu consider că va fi întrunit cvorumul necesar și că poporul român va vota în așa fel încât să păstrăm familia tradițională, să o protejăm în fața tendințelor ultraprogresiste pe care le vedem manifestându-se în alte țări“, a declarat Claudiu Manda.

Vicepreședintele Senatului și președintele organizației județene Dolj a PSD, Claudiu Manda, și-a exercitat dreptul de vot la referendumul național pentru revizuirea Constituției în cadrul secției de votare nr. 110, amenajată în incinta Școlii Gimnaziale „Decebal“ din Craiova.

 

Biroul de presă al PSD Dolj