Vergil Pleșea, candidatul Partidului Social Democrat la comuna Brabova

293

Comuna Brabova este o comună cu 1250 de locuitori și 800 de gospodării  care se întinde pe o suprafață de 7.700 de hectare. Comuna se află la 40 de kilomtri de Craiova și este una din cele mai vechi din județul Dolj, fiind locuită încă de pe vremea romanilor.

Aici se află una din cele două cule din Județul Dolj, cula Izvoranu – Geblescu, aflată în plin proces de restaurare prin atragerea fondurilor europene.

Comuna Brabova mai adăpostește un sit arheologic și o biserică monument istoric.

“Candidez pentru a duce la îndeplinire proiectele în derulare – apă, canalizare în Brabova, restaurare monument istoric Cula Izvoranu – Geblescu și toate proiectele pe care le avem în stadiu de documentație:  Modernizare DC 72 Brabova – Mosna, Modernizare asfaltare DC 159  Brabova – Urdinița și introducerea de gaze naturale în comună, modernizare și asfaltare străzi comunale în Brabova și continuarea pietruirii străzilor care au rămas nepietruite din Urdinița, Răchita de Jos și Mosna”, a declarat Vergil Pleșea, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Brabova.

Comuna Brabova este situată în partea de nord-vest a județului Dolj și este formată din satele Brabova, Rachita de jos, Urdinita, Mosna, Voita. La nivelul acestei comune, administratia locala s-a implicat sa asigure tot ceea ce este necesar in vederea dezvoltarii comunei.

Printre realizările primarului Vergil Pleșea din mandatul trecut, cea mai importantă este reabilitarea culei Isvoranu – Geblesc care este una din cele mai așteptate realizări pe fonduri europene în ceea ce privește monumentele istorice din întreg județul. Reabilitarea s-a făcut cu ajutorul fondurilor europene.  Tot pe fonduri europene, s-a mai achiziționat și un buldoexcavator în comună.

“Am arătat că sunt alături de locuitorii din comună și realizările de până acum să fie suficiente încât locuitorii din comuna noastră să mă aleagă primar. Nu i-am dezamăgit până acum și nu am de gând să o fac nici de acum înainte”, a declarat Vergil Pleșea, candidatul Partidului Social Democrat la Comuna Brabova.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
CUI Mandatar Financiar: 21200019