Vătăjelu vrea revanşa cu Steaua: “Nu este de neînvins”

389
vatajeluRevenit de la echipa naţională, acolo unde a jucat 200 de minute în turneul din Antalya, Bogdan Vătăjelu a dezvăluit ce aşteptări are de la anul 2015 şi ce l-a învăţat pe Andrei Dumitraş despre Craiova.
 “Am fost coleg de cameră cu Dumi, am căutat să-l familiarizez cu Bănia. I-am spus câtă lume vine la stadion, cum e susţinută echipa şi acasă şi în deplasare. Va vedea în retur cum e susţinută echipa. Aportul fanilor ne ajută enorm, ei ne împing practic de la spate. Le-am spus lui Anton şi lui Roman că venim în fieful lor să le luăm toate punctele.
Mi-aş dori un stadion plin la Târgu Jiu, indiferent dacă fanii ar ţine cu ei sau cu Ştiinţa, important e să fie cât mai mulţi pentru că atunci te simţi cu adevărat fotbalist. Se anunţă un retur de foc, extrem de disputat, în ciuda faptului că fotbalul românesc străbate cea mai grea perioadă, cu atâtea echipe care se confruntă cu dificultăţi financiare. Va fi o bătălie grea la retrogradare, însă vreau ca noi să ne batem sus, să urcăm cât mai mult posibil în clasament. Aştept revanşa cu Steaua, este o echipă bună, dar nu este de neînvins.
Nu mă interesează arbitrajul, sunt convins că meciul se va juca pe teren”, a mai declarat Vătăjelu care a dezvăluit şi unde vrea să ajungă în carieră: “Mi-ar plăcea să am parcursul lui Cristi Chivu, dar nu să plec atât de repede de la Craiova, mai întâi mi-ar plăcea să joc în Europa cu Ştiinţa”, a declarat Vătăjelu la Digi 24 Craiova.
Universitatea joacă luni, de la ora 20.30, la Târgu-Jiu cu Panduri.