Universitatea Craiova rămâne neînvinsă după meciul cu Steaua

400

craiova-steauaDerby-ul etapei s-a consumat pe stadionul Extensiv din Parcul Nicolae Romanescu. Cu tribunele arhipline, Universitatea a încheiat la egalitate, scor 0-0 cu Steaua Bucureşti. Meciul şi atmosfera din tribune a fost pe placul primarului, Lia Olguţa Vasilescu.

“Incredibil câţi copii am văzut azi la meci! E clar că echipa are viitor! Şi atmosfera dinainte şi din timpul meciului nu a mai trait-o oraşul de pe vremea Maximei… Azi am avut al treisprezecelea meci fără înfrângere… E unic în istoria Universităţii Craiova. Mulţumim, Sorin Cârţu! Multumim şi la mulţi ani, Emil Săndoi!”, a declarat, pe o pagină de socializare primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Meciul s-a disputat pe u stadion arhiplin. 6000 de spectatori au luat parte la partidă, atmosfera fiind de-a dreptul incendiară.

“E un rezultat pozitiv avînd în vedere că am jucat în 10 oameni în repriza a doua. Şi în prima repriză am simţit că echipa nu a prins o formă deosebită. Singurul target al nostru era să scoatem măcar un punct. Nu am putut să pun în aplicare nimic în a doua repriză după eliminarea lui Brandan. Ne-am apărat destul de bine şi pînă la urmă rezultatul ne mulţumeşte. Steaua ne-a respectat, nu ştiu dacă a fost teamă sau frică. Poate mult mai mult decît la meciul din Cupă”, a declarat Sorin Cârţu la finalul meciului.