Universitatea Craiova – Poli Timișoara 1 – 0

0
267

csu victorieCele trei puncte obține astăzi au urcat Știința pe primul loc în ierarhie. Sacrificiul lui Iliev pentru echipă, de la ultima fază a jocului, a fost apreciat de directorul tehnic al Universității.

Felix Grigore: Suntem foarte bucuroși pentru victoria obținută. A fost grea, muncită, cu sacrificii, cu cartonaș roșu, dar așa este fotbalul, de aceea este frumos. Am marcat după o bară a adversarilor, dar cred că rezultatul este meritat, pentru am făcut un joc foarte bun. Ați văzut că am avut foarte multe oportunități, am fructificat una dintre ele și am trecut pe primul loc din play-out. Prin victoria de astăzi am reușit să punctăm și la capitolul moral, ceea ce este foarte important pentru etapele ce vor urma. Este o bucurie a noastră, a tuturor de la Universitatea Craiova că Andrei Ivan a fost convocat la Națională. Merita asta, îi urăm multă baftă. Personal voi fi alături de el la jocul cu Lituania, sper ca și la cel cu Spania, voi fi în tribune să-l susțin.

Daniel Mogoșanu: „Sunt foarte bucuros pentru victorie. A fost un succes muncit, cu un adversar care eram convins că vine să se închidă. Am reușit să-i desfacem defensiva, am gestionat foarte bine ultima parte a jocului, deci am obținut un rezultat meritat. Îi felicit pe toți jucătorii pentru dăruire, pentru atitudine. Urmează o perioadă liniștită, în care încercăm să ne pregătim cât mai bine. Îmi pare foarte rău pentru accidentarea lui Vătăjelu, este vorba de o entorsă, dar nu mă pot pronunța vis-a-vis de gravitatea accidentării. Știți foarte bine că lotul este restrâns numeric și am nevoie ca în următoarea perioadă să fie prezent la antrenamentele echipei. Sunt trist și pentru eliminarea lui Iliev, dar el s-a sacrificat pentru echipă. A fost un moment pe care Iliev a trebuit să-l gestioneze cum a crezut mai bine, pentru că un jucător de la Timișoara scăpa singur spre poartă și a trebuit să-l oprească cu orice preț. A făcut-o pentru echipă și merită felicitat. A fost un moment în care maturitatea și experiența și-au spus cuvântul, pentru că Iliev a luat decizia corectă. Sunt puțin bulversat de rezultatele de sâmbătă din play-out. Au fost câteva scoruri spectaculoase și cred că vor apărea și în următoarea perioadă astfel de rezultate. Fiecare echipă trebuie să gestioneze cât mai bine orice meci, indiferent cu cine joacă, pentru că o înfrângere înseamnă multă presiune și asta apasă greu pe umerii antrenorului și al jucătorilor. Niciun meci nu e câștigat dinainte, calculul hârtiei nu se potrivește cu cel din teren.

Victor Naicu: Suntem foarte bucuroși pentru victoria de astăzi, ținând cont și de rezultatele din această etapă. Sunt trei puncte mari pentru noi, trei puncte care ne țin departe de zona fierbinte a clasamentului. Este un succes obținut împotriva fostului meu antrenor, Florin Marin, care din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai buni tacticieni din fotbalul românesc. Ne bucurăm pentru această victorie, chiar dacă în unele momente ale jocului am suferit. Este normal, doar nu jucăm singuri pe teren, avem adversari. Știam că va fi un joc închis, ca de altfel toate jocurile de până acum. Importante sunt cele trei puncte puse în joc, obținerea lor contează cel mai mult.

Nicușor Bancu: Nu mă interesează cu ce echipă ne luptăm pentru primul loc în play-out, ci să câștigăm fiecare meci. Astăzi am dovedit că suntem o echipă puternică pe teren propriu și mă bucur că am putut câștiga. Eu am făcut și câteva greșeli și vreau să-i mulțumesc lui Vali Iliev pentru că m-a salvat, mai ales la ultima fază. Trebuie să mergem mai departe și să câștigăm următorul meci acasă cu Botoșani. În fotbal faci sacrificii pentru a câștiga, iar noi am făcut totul, am luat și roșu, au fost și accidentări, iar Dumnezeu ne-a răsplătit și am învins. Mă bucur pentru convocarea lui Andrei și sper să fie și alți jucători de la noi care să meargă la Euro. Sper ca Vătăjelu să își revină, să joace bine și să ajungă în Franța.

sursa: csuc.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.