UNIVERSITATEA CRAIOVA: Lucrările de modernizare la Extensiv sunt gata în două săptămâni

506

extensivArena pe care va evolua Universitatea Craiova din returul acestui campionat este în plin proces de reabilitare. Acoperişul de la vestiare a fost schimbat, instalaţiile sanitare de asemenea iar, în acest moment, se lucrează la montarea mobilierului în vestiare şi la refacerea tribunei oficiale.

Cu lucrările de interior aproape gata, o echipă de muncitori a trecut la vopsitul căilor de acces în stadion şi la înlocuirea gardului împrejmuitor, în timp ce o altă echipă sudează scheletul metalic de la tribuna oficială care va fi îmbrăcată în termopan.

Gazonul, marea problemă cu care se confrunta arena din Parcul Nicolae Romanescu se prezintă destul de bine, fiind premise ca până la începerea campionatului să fiie într-o stare mult mai bună.

Lucrările trebuie să fie gata în aproximativ două săptămâni, urmând ca în perioada 12-15 februarie, o comisie a Federaţiei Române de Fotbal, condusă cel mai probabil de Viorel Duru, să se prezinte la Craiova pentru omologarea stadionului.

Pe arena Extensiv  va juca Universitatea Craiva pentru o perioadă de 6 luni, până când ar trebui să fie gata stadionul de atletism de 5000 de locuri care se va face lângă “Ion Oblemenco”.