Universitatea Craiova deranjează Bucureștiul. Și ce dacă!

354

universitatea craiova (foto: csuc.ro)Deși unii au dorit foarte mult, Universitatea Craiova nu a renăscut în scandal. A făcut pas cu pas, a muncit, a suferit și într-un final, cu seriozitate și investiții ale unor oameni care nu au stat toată ziua pe la televizor să înjure, a început să aibe rezultate.

Acum, când are rezultate, presa din București nu vrea subiecte doar din asta și a început să bage bâta printre gard. Mai aruncă o știre falsă, mai dă un titlu pompos despre nu știu ce victorii ale lui Mititelu, încearcă să îl enerveze pe Sorin Cârțu sau pur și simplu se bucură că Universitatea Craiova nu a fost acceptată să joace în Europa.

Pentru fotbalul craiovean, Adrian Mititelu este istorie. Una tristă, am putea spune chiar tragică. Că Mititelu continuă să facă rău fotbalului craiovean prin toate acțiunile întreprinse nu mai surprinde pe nimeni. Trecutul rămâne trecut.

Vitorul este în această echipă, care cu modestie, muncă și pricepere din partea antrenorilor poate să aducă multe bucurii suporterilor în viitor. Băieți nu aplecați urechile la răutățile altora. Priviți spre viitor și faceți-vă planuri îndrăznețe!