Universitatea Craiova continua duminica batalia din SuperLiga pe „Municipalul” din Severin

271
Universitatea Craiova continuă duminică, ora 16:00, pe „Municipalul” din Severin, bătălia din SuperLiga.
Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Entertix, la magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”, dar și de la casele de bilete situate la stadionul „Municipal” din Severin.
Abonații vor primi, în baza abonamentului pe care trebuie să îl prezinte la unul dintre punctele noastre de vânzare, un tichet de acces pentru partidele pe care Știința le va juca pe stadionul „Municipal” din Severin.
IMPORTANT: Acest bilet de acces pentru partidele pe care Universitatea Craiova le va disputa pe stadionul „Municipal” din Severin în perioada următoare trebuie păstrat, deoarece facilitează accesul în arenă.
De asemenea, această procedură poate fi efectuată și online, prin platforma Entertix, suporterii trebuind să introducă în respectiva platformă codul numeric de abonat.
Spre exemplu, suporterii de la Tribuna a 2-a vor avea rezervate sectorele 8 și 9, cei de la Peluza Nord sectoarele 13 și 14, cei de la Tribuna VIP sectorul 0 și cei de la Tribuna I sectorul 1.
OFICIAL | BILETE CU CS MIOVENI ➡ https://bit.ly/3p1BmkC
Luptăm împreună pentru Știința!