Universitatea a învins în primul meci din retur. Cârțu: Mi-aş fi dorit un joc mai consistent

379

Cartu-SandoiUniversitatea Craiova i-a învins pe gorjeni. Thaer Bawab a reușit să înscrie un gol de trei puncte. Entuziasmul suporterilor este unul de înțeles, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece.

Suntem la început de retur și s-a văzut foarte clar că unele relații de joc nu sunt așa cum și-ar dori antrenorii, și avem vreo trei jucători cam lenți și cu reacții întârziate. E nevoie să rămânem cu picioarele pe pământ și să jucăm fiecare meci cu multă îndârjire, disciplină și dăruire.

Sorin Cârțu, în declarația de după meci, a confirmat acest lucru, atunci când a spus că și-ar dori ”un joc mai consistent”.

 „Întotdeauna primul joc oficial este mai greu, până intri în ritm, în intensitate, dar e bine că s-a terminat cu trei puncte pentru noi. Mi-aş fi dorit un joc mai consistent, dar până la urmă ne-a interesat şi rezultatul. Pandurii au avut o ocazie mare să deschidă scorul prin Roman, dar şi noi am avut bara lui Rocha, plus golul acela al lui Bawab, în urma unui contraatac foarte bun. Nu pot să spun acum dacă am meritat sau nu să câştigăm, eu sunt bucuros pentru victorie. Am avut ceva emoţii, mai ales că ni se schimbă obiectivele din mers, dar asta nu e ceva rău, e bine şi pentru noi că ne ţine mai mult în priză“.