Un tânăr din Drănic a fost arestat preventiv pentru că își șantaja fosta iubită

342

arest prevÎn urma cercetărilor și activităților specifice desfășurate de polițiștii craioveni într-o cauză penală privind comiterea unor infracțiuni de șantaj, amenințare și lovire sau alte violențe, ieri, a fost reținut pentru 24 de ore un tânăr din localitatea Drănic, județul Dolj.

Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați, la data de 23.06.2015, de către G.MARIANA, 36 ani, din Craiova cu privire la faptul că, H.MARIUS, 36 de ani, din comuna Drănic, fostul prieten, o ameninţă cu acte de violenţă.

Din cercetărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză, în perioada 15-23.06.2015, a ameninţat prin mesaje partea vătămată cu acte de violenţă, pentru a relua prietenia şi, totodată, a solicitat sume de bani pentru a întrerupe relaţia.

De asemenea, în aceeași perioadă, partea vătămată a fost agresată fizic de suspect.

Din probatoriul administrat în cauză împreună cu procurorul care supraveghează activitatea de cercetare penală a secţiei, în data de 13.07.2015, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

În aceeaşi zi, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a lui H.MARIUS care a fost introdus în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.