Un șofer cu 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat a accidentat grav o femeie și copilul de 9 luni al acesteia

371

accident ceratIeri, 26 octombrie a.c., polițiștii Formațiunii Rutiere Segarcea au reținut pentru 24 de ore, un doljean după ce a provocat un accident rutier soldat cu ranirea a două persoane și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Mai exact, ieri, în jurul orei 13.30, Valentin Tînjală, 56 de ani, din  Segarcea, a condus un autoturism , pe DJ 561F, în comuna Cerăt, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de mers, a părărsit partea carosabilă şi a accidentat grav pe P. ADRIANA, 25 de ani şi P. D., de 9 luni, ambele din comuna Cerăt, care se aflau pe spaţiul verde, ce desparte  sensurile de mers

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Segarcea unde i s-au recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

  1. VALENTIN a fost reţinut penreu 24 de ore şi a fost introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.