Un milion de lei pentru proiecte de antreprenoriat social pentru studenți

31
Universitatea din Craiova a dat startul competiției pentru programul de antreprenoriat finanțat prin Centrul de Resurse și Angajament Ford (CRAF).
Lansarea celei de-a VII-a ediții a competiției a avut loc în prezența rectorului Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu, și a președintelui Senatului UCV, prof. univ. dr. Leonardo Geo Mănescu.
Rectorul UCV i-a încurajat pe studenții prezenți la eveniment să se alăture celor peste 300 de voluntari ai #CRAFORD, să devină agenți ai schimbării în comunitate, iar președintele Senatului le-a explicat tinerilor importanța programului de antreprenoriat pentru dezvoltarea carierei lor.
La eveniment, au fost prezenți și studenții care au aplicat la acest program și deja implementează proiectele cu succes. Până acum, au fost implementate 36 de proiecte de antreprenoriat social, printre care se numără un parc de aventură realizat cu militatrii de la Deveselu, o pistă de karturi sau un afterschool.
Suma alocată pentru competiția din acest an este de un milion de lei.
#CRAFORD este o colaborare între Ford Motor Company Fund, Asociația pentru Educație SV Oltenia (EDUCOL) a Universității din Craiova și Primăria Municipiului Craiova.