Un doljean din Rojiște arestat pentru comiterea infracțiunilor de furt, tâlhărie și viol

431

arestat111Polițiștii doljeni au reținut și ulterior arestat preventiv un tânăr, din localitatea doljeană Rojiște, bănuit de comiterea mai multor tâlhării și furturi.

În urma investigațiilor polițiștii din cadrul Poliției oraș Segarcea au stabilit faptul că, în ultimele două zile, F.NARCIS FLORIN, de 21 de ani, din comuna Rojiște, județul Dolj este făptuitorul a două tâlhării.

Polițiștii specializați în investigații criminale l-au identificat și prins pe doljean în localitatea unde a copilărit, respectiv comuna Bârca, totodată documentând activitatea infracțională a acestuia.

Astfel, din investigațiile polițiștilor Secției 14 de Poliție Rurală Bârca a reieșit faptul că acesta, în noaptea 13/14.09.2015, a escaladat gardul locuințelor IOANEI B., 61 de ani, din Giurgița, Dolj, FLOAREI G., 90 de ani și ALEXANDREI I., 77 de ani, ambele din comuna Bârca, județul Dolj, a pătruns fără drept în locuințe și a agresat vicitmele cărora le-a sustras un telefon mobil, bunuri de uz caznic și aproximativ 800 lei. De asemenea, prin constrângere fizică și amenințări a întreținut raport sexual cu femeia în vârstă de 77 de ani.

În baza probatoriului administrat înculpatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj pentru 30 de zile, pe numele său instranța emitând mandat de arestare preventivă, în sarcina sa fiind reținute comiterea infracțiunilor de furt, tâlhărie și viol.