Un decalog și smiorcăiala lui Ionuț Stroe că Fane zis Butoane joacă dubios

0
306
foto: Facebook Ionut Stroe
foto: Facebook Ionut Stroe
foto: Facebook Ionut Stroe

Liberalii de la Dolj, aia care mai sunt și cât or mai fi și ei de liberali, simt zilele acestea metodele pedeliste de manipulare și dezbinare  pe propria piele. Peneliștii s-au vrut frați cu ”dracul” pănă să treacă puntea, numai că l-au primit și în casă, iar acum ”dracul” le vrea capul și cred că o să și reușească. 

Ionuț Stroe mai are o ultimă bătaie de ”inimă politică”. Își pune ”poalele în cap” pe Facebook, unde altundeva, și acuză în continuare jocuri murdare din partea lui Fane Stoica, acest haiduc pedelist, care vrea să îi ia organizația, și nu să o dea la săraci ci să o confiște pentru gașca lui.

Alegeri dubioase și un decalog liberal. De specificat că Mario Ovidiu Oprea, acest liberal de viță nobilă, a bătut palma cu Fane zis Butoane, că doar așa este în tenis. Acum Stroe nu poate să strige ”trădare, trădare” că deja se știe de ea. Și dacă a crezut vreun moment că se poate baza pe Mario Ovidiu Oprea atunci nu a învățat nimic pe la București, deși la un moment dat l-am suspectat de asta.

”Decalogul alegerilor dubioase în PNL Dolj
Mic îndreptar de ”aranjare” 😉 a alegerilor interne
1. De frica competiției, se demite conducerea organizaţiei municipale – nestatutar și premeditat și se impune un președinte agreeat.
2. Se convoacă forțat și imediat organizarea de alegeri în organizație (!?!) fară a se consulta cu nimeni din PNL Craiova și în absența unui calendar de alegeri interne.
3. Se ridică din sediu documentele contabile și chitanțierele. Se interzice organizaţiei municipale dreptul de a mai încasa cotizaţiile membrilor săi.
4. Se refuză participarea la alegeri și încasarea cotizației a multor membri invocându-se motive puerile. Se blochează plata cotizațiilor prin delegare, însă celor agreați” li se plătește din ”oficiu”.
5. Se stabilește ca organizarea alegerilor şi încasarea cotizaţiilor să fie făcută la secretariatul organizaţiei judeţene şi nu la Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA).
6. Se convoacă selectiv prin sms ședința de alegeri chemându-se inclusiv persoane care nu sunt membri cu drept de vot ai PNL Craiova
7. Se refuză înregistrarea oricărei cereri sau solicitări la secretariatul organizației prin decizia „conducerii”.
8. Se blochează accesul celorlalți candidați la informații și date oficiale despre organizarea alegerilor: lista celor cu drept de vot – convocatorul, documente justificative de plata a cotizațiilor și lista nominală a tuturor candidaturilor
9. Nu se comunică (căci nici nu există) nimanui calendarul alegerilor în întreaga filială Dolj, ci se stabileşti arbitrar doar data pentru cea de la Craiova.
10. Se utilizează cam prea mult telefoanele de “îmbărbătare” în scurta şi nestatutara campanie electorală internă.

Zâmbiți, mâine poate fi mai rau! 😉”, scrie Ionuț Stroe pe Facebook. 

Mai e puțin și Ionuț Stroe și ai lui vor fi făcuți în mod dubios de Fane zis Butoane. Să ne distrăm zic! Avem spectacolul de primăvară asigurat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.