U Craiova nu are drept de participare în competiţiile europene. Hotărârea UEFA va fi atacată la TAS

383

universitatea craiova (foto: csuc.ro)Clubul din Bănie nu are drept de participare în Europa anul acesta. Asta anunţă UEFA. Cu toate acestea, clubul din Bănie anunţă că nu se opreşte aici şi va merge mai departe.

“Universitatea a primit răspunsul din partea UEFA privitor la solicitarea de a participa în competiţiile europene.Este un răspuns nefavorabil, deşi forul continental precizează că Universitatea Craiova a respectat toate regulamentele. UEFA rămâne însă consecventă regulii ca pentru a participa în cupele europene, toate cluburile trebuie să aibă trei ani consecutivi de afiliere la federaţiile naţionale, motivând astfel decizia.

Potrivit regulamentelor, Universitatea Craiova are dreptul de a ataca hotărârea UEFA la TAS. Din respect faţă de dorinţa suporterilor noştri de a vedea cât mai repede echipa revenită în competiţiile europene, acolo unde a reuşit performanţe fantastice, fiind prima formaţie din România care a atins semifinalele unei cupe europene, clubul nostru va face acest demers.

Vrem să reuşim în demersul nostru deoarece ştim că fotbalul craiovean, Ştiinţa noastră dragă, Craiova Maxima, Campioana Unei Mari Iubiri merită această şansă”, anunţă clubul Universitatea Craiova.