TVR Craiova își va construi sediu nou din fonduri proprii

0
266

tvr craiovaTVR Craiova va avea un sediu nou! Piatra de temelie a fost pusă astazi la actualul sediu de pe str. Calea Unirii. Investiţia, în valoare de peste 5 milioane de lei este realizată din fonduri proprii. Noua clădire va fi destinată spaţiilor de producţie şi de birouri pentru personalul editoral, tehnic şi administrativ. Simbolic a fost ingropată si o capsula a timpului care va duce peste ani mesajele celor care au fost astazi alaturi de noi.

În anul 2005 o parte a studioului TVR Craiova a fost distrusa într-un incendiu, iar de atunci s-a lucrat într-un spaţiu restrâns şi în condiţii dificile. Proiectul de realizare a construcţiei a devenit o prioritate pentru actuala echipă managerială a Studioului TVR Craiova. In doar cativa ani 5 milioane de lei s-au strans din fonduri proprii, iar astazi excavatorul a scos prima cupa de pamant.

La eveniment a participat si directorul – general al SRTv, Doina Gradea care isi doreste ca televiziunea romana sa aiba studiouri teritoriale bine dezvoltate. Doina Gradea a evidentiat ca noul sediu de la Craiova este una dintre cele mai importante investitii pe care le-a desfasurat de-a lungul timpului Televiziunea Romana.

sursa: TVR Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.