Tupeu de liberal. Incompatibilul Ștefan Stoica, dovedit de instanță, cere și el demisii de onoare

332

fane stoicaLiberalii doljeni, aproximativ 100, atât au putut, atât au făcut, au ieșit astăzi în Piața ”Mihai Viteazul” să protesteze împotriva premierului Victor Ponta. Un gest legal, la care și Primăria Craiova a răspuns afirmativ, dând aprobările necesare.

Lângă Marian Jean Marinescu și alți peneliști s-a aflat și fostul deputat Ștefan Stoica, ajuns în Parlamentul României în anul 2012, redistribuit și ”alungat” din acest for legislativ în urma unei decizii a unei instanțe care l-a găsit incompatibil, asta după ce ANI făcuse un Raport în acest sens.

Spun ”alungat” pentru că Ștefan Stoica, după ce a pierdut în instanță, definitiv și irevocabil procesul cu ANI, nu a avut bunul simț să plece din Parlamentul României prin demisie, și a trebuit ca deputații să ia act, la multe luni după sentința, timp în care liberalul, pe atunci pedelist, a fost plătit din bani publici. Un an de zile ne-a mâncat banii Ștefan Stoica încompatibil fiind.

Să vezi un astfel de individ, în stradă, cerând demisia de onoare altor persoane nu poți decât să ai o senzație de greață.

Și să nu mai vorbim că problemele lui cu legea nu sunt nici pe departe încheiate, Ștefan Stoica având un dosar la DNA – Serviciul Teritorial Craiova de pe timpul când era director la DRDP Craiova.

Azi era îmbrăcat în negru. Probabil este în doliu de când și-a pierdut toate funcțiile deținute și privilegiile. Deși, cred că firmele îi funcționează în continuare.