Tudorel Toader, Minstrul Justiției a primit titlului de Doctor Honoris Causa

0
240

tudorel toaderTudorel Toader, Minstrul Justiției a primit vineri, 6 octombrie 2017, titlului de Doctor Honoris Causa,  inițiativă a Facultății de Drept și a Universității din Craiova.

”Am fost onorat să particip la evenimentul prilejuit de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa domnului Tudorel Toader, ministrul Justiției, o inițiativă a Facultății de Drept și a Universității din Craiova. Consiliul Județean Dolj rămâne un susținător activ al sistemului educațional și al mediului universitar, așa cum o atestă și parteneriatele încheiate pentru desfășurarea unor manifestări emblematice. De altfel, chiar festivitatea de astăzi a avut loc în cadrul Conferinței Internaționale Bienale organizate de Facultatea de Drept, un eveniment marcant, pentru care administrația județeană s-a bucurat să-și poată oferi sprijinul”, a declarat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.

La festivități a participat și Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova, a participat astăzi la festivitățile prilejuite de lucrările Conferinței Internaționale Bienale organizate de Facultatea de Drept.
Un moment important al acestei manifestări a fost acordarea titlului de Doctor Honoris Causa Ministrului Justiției, dl. Tudorel Toader, la inițiativa Facultății de Drept și a Universității din Craiova.
„Mă bucur că orașul Craiova găzduiește astfel de manifestări academice, iar importanța acestora crește de la an la an. Cu fiecare eveniment de anvergură și cu fiecare personalitate care ne onorează cu prezența, crește și imaginea Craiovei în țară și străinătate. Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure”, a menționat Mihail Genoiu, Primarul Craiovei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.