Trei tineri, reținuți de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

187

La data de 20 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul unic de urgență, de către un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe Calea Eroilor, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost lovit de către trei persoane necunoscute.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, au fost identificați și reținuți trei tineri cu vârste cuprinse între 24 și 19 ani, toți din orașul Târgu-Cărbunești, bănuiți de comiterea faptei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar față de unul dintre cei trei tineri continuă cercetările și pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de obiecte periculoase.

 

La data de 21 noiembrie a.c., cei trei tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.