Trei pistoale deținute ilegal găsite în casa unui craiovean

0
335
Picture1În această dimineață, polițiștii craioveni au descins, în baza mandatelor de percheziție, la locuințele unui craiovean bănuit de deținere de arme și muniții ilegal
 
 Poliţişti din cadrul Serviciului de Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase şi  Poliţiei Municipiului Craiova au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele lui  V.NEAMŢU, 27 de ani, din Craiova unde au identificat arme şi muniţii deţinute ilegal.
Astfel, polițiștii craioveni au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor trei pistoale, cal. 9 mm, neletale precum și 118 cartuşe neletale, același calibru.
           Din cercetările efectuate de oamenii legii s-a stabilit faptul că armele şi muniţia au fost cumpărate, fără drept, în data de 23.06.2017, din Republica Bulgaria.
De asemenea, se pare că, în aceeași zi, craioveanul de 27 de ani a introdus armele şi muniţia în România ilegal, fiind ascunse în portbagajul unnui autoturism.
           În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.