Trei doljeni reținuți pentru furt calificat din locuințe

357

furtÎn data de 13.03.2015, în jurul orei 1300, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 4 Coşoveni  au fost sesizaţi de N. MIRCEA, 53 de ani, din comuna Malu Mare, cu privire la faptul că  în perioada mai 2014 – 13.03.2015 persoane necunoscute, au pătruns prin forţarea unui geam, în imobilul său, din localitate,  aflat în construcţie, de unde au sustras  scule electrice şi mobilier, prejudiciul fiind de aproximativ 6000 lei.

În data de  18.03.2015, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii doljeni au efectuat 3 percheziţii domiciliare în comuna Malu Mare la locuinţele lui P. Marian, D. Marian şi O. Florian.

În urma percheziţiei efectuate la locuinţa lui P. Marian a fost identificată o uşa din pvc, cu geam termopan, care a fost sustrasă de la locuinţa lui N. Mircea, din aceeaşi localitate.

Anchetatorii au stabilit faptul că P. Marian şi D. Marian sunt autorii furtului din locuinţă, comis în dauna lui N. Mircea.

Ieri, în baza probatoriului administrat, a fost pusă în mişcare a acţiunea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat faţă de suspecţii P. Marian şi D. Marian.

  1. Marian, care se sustrăgea de la urmărirea penală, a fost depistat în oraşul Filiaşi, cu sprijinul poliţiştilor din localitate.
  2. Marian şi D. Marian au fost reţinuti pentru 24 de ore, urmând ca astăzi,20.03.2015 să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventiva.