Trăim în țara în care ”UNII” nu au ce face și își caută de lucru!

364

uniiVotul grecilor de duminică îi face pe unii de pe la noi să se simtă cumva răzbunați ei pentru toți ani în care ei au acceptat să fie tratați ca niște cetățeni de mâna a doua. Nu se întreabă ce se va întâmpla cu Grecia și grecii de mâine înainte dacă vor continua pe aceeași linie.

Unii stau în fața televizorului sau a fecbook-ului și nu mai văd nimic, pentru că sunt orbiți de ură și invidie. Nu mai fac diferența între bine și rău, și nu își doresc decât să moară și capra vecinului.

Unii se bucură de piciorul bolnav al lui Ponta și îi doresc să i se îmbolnăvească și celălalt, dar nu văd realizările guvernului condus de acesta.

Unii nu pot trăi de gija soției lui Iohannis, care nu se ridică la nivelul Cotroceniului cu ținutele pe care le poartă. Dar nu apreciază nici gențile scumpe ale Elenei Udrea și stilul luxos în care aceasta se îmbracă.

Unii l-au luat pe ”NU” în brațe și au drept obiectiv și virusarea altor. Unii au uitat să trăiască, să privească cerul, să se uite la copacii înfloriți sau înverziți, la oamenii de lângă ei și să fie mulțumiți că pot face asta, sănătoși fiind. Unii, din păcate, nu au făcut niciodată asta.

Trăim în țara în care ”UNII” nu au ce face și își caută de lucru făcând rău altora!