Tinerii pesediști craioveni ”instigă” la sport și la cultură!

393

Ctsd craiova bikehiar daca este vară, tinerii pesediști craioveni nu au intrat în vacanță. Aceștia vor avea în perioada următoare o serie de evenimente sportive și culturale, care să îi aducă pe tineri împreună, să se cunoască și să socializeze mai mult.

Primul eveniment a fost sportiv – „Ora de ciclism”. Tinerii au fost invitați în Parcul ”Nicolae Romanescu”, unde au fost ”instigați” să se plimbe, gratuit, cu bicicleta. Peste 40 de tineri au răspuns la apel.

”Suntem o echipă și ne dorim ca relațiile dintre noi să fie sudate de cât mai multe acțiuni de partid. În perioada următoare vom avea o serie de evenimente sportive și culturale, care vor fi coordonate de vicepreședinții TSD Craiova, ajutați de toată echipa bineînțeles. Evenimentul de azi, 2 august 2015, a fost unul reușit și îî felicit pe colegii care s-au ocupat de organizare”, a declarat președintele TSD Craiova, Ionuț Dumitrache (Dumbo).

«Am început cu ”Ora de ciclism” pentru că noi considerăm că mersul pe bicicletă poate deveni un stil de viață, unul sănătos. Pe lângă beneficiile aduse sănătății, putem contribuii și la protecția mediului înconjurător. Le mulțumim tuturor participanților, dar și partenerului nostru First Bike care ne-a pus la dispoziție  bicicletele pentru a putea organiza evenimentul.

Ne-a bucurat numărul mare de tineri prezenți și cred că am avut parte de un început promițător. Sperăm ca la următoarele evenimente să participe mai mulți tineri», a declarat coordonatorul proiectului și vicepreședinte TSD Craiova, Alexandru  Trașcă.

Acesta a fost secondat de vicepreședinții TSD Craiova, Sabina Calotă și Lucian Chivu.