Tineri reținuți pentru comiterea a 14 furturi din locuințe

0
231
Picture2Polițiștii de investigații criminale au reținut, în cursul zilei de ieri, doi tineri în vârstă de 18, respectiv 19 ani, ambii din Băilești, bănuiți de comiterea a 14 furturi din locuințe
 
 
Ieri, 31 octombrie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de polițiștii Formaţiunii de Investigații Criminaledin cadrul Poliţiei municipiului Băileşti au fost identificați trei tineri, cu vârste curpinse între 15 și 19 ani, toți din municipiul Băilești, Dolj bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, mai exact furturi din locuințe.
 
Polițiștii i-au identificat pe A.A., de 15 de ani, B.ROBERT, de 18 de ani şi N.FLORIAN, de 19 de ani, toți din municipiul Băilești, Dolj, aceștia fiind conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.
 
Din investigații a rezultat faptul că aceștia, profitând de faptul că o mare parte dintre proprietarii locuințelor unde au comis faptele erau plecați în străinătate, în luna octombrie a.c., au pătruns prin efracție în 14 case din Băilești de unde au sustras televizoare, ceasuri și băuturi alcoolice.
 
Prejudiciul cauzat, în cuantum de 25.000 lei, a fost recuperat în proporție de 90%, în sensul că polițiștii doljeni au recuperat 10  televizoare (din cele 14 sustrase) și, de asemenea, toate ceasurile sustrase, urmând ca acestea să fie restituite persoanelor vătămate.
 
În baza probatoriului administrat de polițiștii de investigații criminale din Băilești, inculpații B.ROBERT și N.FLORIAN au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
 
Polițiștii urmează ca astăzi, 1 noiembrie a.c., să îi prezinte pe cei doi tineri magistraților cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
 
Oamenii legii au stabilit și faptul că, cei trei suspecți, prin intermediul unui localnic, au încercat să valorifice bunurile sustrase pe diferite site-uri de anunțuri on-line.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.