Teatrul Colibri: Week-end cu spectacole la sediu și promovare la Târgul de Turism al Olteniei

0
247

de-a capra cu trei iezi_ (1)Teatrul pentru copii și tineret Colibri va fi prezent la cea de-a treia ediție a Târgului de Turism al Olteniei, găzduit de Centrul Multifuncțional Craiova, alături de celelalte instituții de cultură din subordinea Primăriei Craiova, în perioada 9 – 11 martie 2018.

Este pentru al doilea an când Teatrul Colibri participă la Târgul de Turism al Olteniei și  pune la dispoziția vizitatorilor informații referitoare la spectacolele din repertoriu, la atelierele de creație din cadrul Fabricii de povești electroColibri, precum și la alte activități educativ – creative derulate de instituție.

Va promova totodată și Festivalul Puppets Occupy Street, programat în perioada 25 august – 1 septembrie, primul festival de arta animației din România care se desfășoară exclusiv în spații neconvenționale, ajuns în 2018 la ediția cu numărul 5, ediție ce are ca temă Pământul. Festivalul Puppets Occupy Street atrage în fiecare an un număr însemnat de participanți din țară și străinătate și se bucură de simpatie în rândul comunității, urmărind să devină unul din evenimentele culturale care atrag turiști la Craiova.

 

Sâmbătă și duminică, 10 și 11 martie 2018, craiovenii sunt așteptați la Teatrul Colibri, la spectacolele Poveste despre Hansel și Gretel și De-a capra cu trei iezi.

 

Sâmbătă, 10 martie 2018, la ora 18:00 aflăm o Poveste despre Hansel și Gretel, în spectacolul după Frații Grimm, de și cu: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru. Puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, povestea este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste.

Duminică, 11 martie 2018, ora 11:00 este a spectacolului De-a capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.