Taxa de parcare în dezbatere publică la Primăria Craiova

0
303

primarieJoi, 12.01.2017, ora 12 00, la sediul Primariei Municipiului Craiova din str. A.I. Cuza nr. 7, Sala Mare de sedinţe, se va organiza dezbaterea publica a urmatoarelor proiecte de acte normative:

 

– Proiect de hotarare privind aprobarea criteriilor de incadrare in categoria cladirilor si terenurilor neingrijite situate in intravilanul municipiului Craiova si a procedurii de lucru;

 

– Regulament privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al municipiului Craiova.

 

La aceasta dezbatere sunt invitate sa participe persoanele fizice si juridice interesate, in limita locurilor disponibile in sala.

Proiectele de hotarare și anexele aferente acestora sunt disponibile, pentru consultare, pe site-ul Primariei Municipiului Craiova,www.primariacraiova.ro, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultarii”.

Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectele supuse consultarii, pana la data de 20 ianuarie a.c., la Centrul de Informatii pentru Cetateni din cadrul Primariei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7, prin fax: 0251.411.561 sau e-mail:consultarepublica@primariacraiova.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.