Targul ofertelor universitatilor la DROBETA TURNU SEVERIN

111
Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională a organizat astăzi un târg al ofertelor educaționale destinat elevilor de liceu.
Astfel, în cadrul proiectului “Consilierea carierei și tranziția de la piața muncii”, au fost prezentate ofertele în materie de studii universitare, astfel încât elevii claselor a XII-a care nu s-au decis ce profil vor alege pentru continuarea studiilor dupa promovarea bacalaureatului, să poată alege ceea ce li se potrivește.
La evenimentul care a deschis târgul a participat vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, care a arătat importanța unui astfel de târg și varietatea ofertelor prezentate.
Printre unitățile de învățământ universitar prezente la târg s-au regăsit Universitatea din București, Universitatea Tehnică de Construcții din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Politehnică din Timișoara, Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Universitatea din Craiova și Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.
Oferta poate fi studiată și joi, între orele 9.00-15.00, în incinta Colegiului Național “Gheorghe Țițeica” din Drobeta Turnu Severin, iar cei interesați pot adresa întrebări cu privire la oferta educațională.