Târgul de Crăciun de la Craiova îşi deschide porţile vineri, 17 noiembrie 2023

97
Târgul de Crăciun din Craiova îşi deschide porţile vineri,17 noiembrie 2023, la ora18.30, într-o feerie de lumină.
Premiat de două ori la nivel european,Târgul de Crăciun se desfășoară în perioada17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.
👉„Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii, pe care o vom regăsi în Piața Mihai Viteazul, unde totul este decorat până la cele mai mici detalii în culori alb-turcoaz. Anul acesta va fi un 🎅târg de poveste, avem foarte multe noutăți pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori și figurine diferite – pe tematica din piața respectivă. 🎄Tot la Craiova a fost montată cea mai mare 🎡roată care poate fi văzută anul acesta în România. Are 🎡40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de👩‍👩‍👦‍👦 140 de persoane și vine direct din Olanda. Așa că invităm pe toată lumea vineri, 🗓️17 noiembrie, 🕡ora 18.30, să vină la Craiova şi să aprindem împreună cele 💡două milioane de luminiţe de la unul dintre cele mai frumoase 🎅târguri de Crăciun din Europa”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.
👩‍👩‍👦‍👦Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova şi din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, 🍷vin fiert, 🍞cozonaci, 🥯gogoși, waffles, 🍔burgeri, churros, stroh, turtă dulce, 🎄decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc.
✅Cu decorațiuni uimitoare, un🎄 brad uriaș, ⛸️patinoar, concert, 🧑ateliere creative, 🚂carusel, personaje de poveste, căsuțe spectaculoase și cu cele mai frumoase 🎄luminiţe de Crăciun din Europa, Craiova oferă cea mai frumoasă atmosferă de sărbători pentru familie.
🎅Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis zilnic, între orele 🕛12.00 – 🕙22.00, până pe 2 ianuarie 2024.
👉Mai multe detalii pe pagina oficială de Facebook dedicată evenimentului – Târgul de Crăciun Craiova.