„Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate”

384

taifasuriCasa de Cultură „Traian Demetrescu” vă invită marţi, 2 iunie 2015, ora 19:00, în Salonul Medieval, la o nouă ediţie a manifestării „Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate” (TRADEM).

Invitatul lunii iunie este Cristian China Birta, antreprenor, consultant şi blogger la Kooperativa.ro, care va susţine conferinţa cu titlul: „Emoţiile în social media (sau de ce prazul primeşte Like şi Share)”. În dialog cu invitatul va intra Daniel Botea, inginer programator şi responsabil pentru platforma online blogalinitiative.ro.

„Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate (TRADEM)” este un proiect lunar iniţiat cu scopul de a promova relaţia dintre cunoaştere, raţiune şi emoţii manifestate prin dialogul cultural-artistic dintre specialişti în diferite domenii şi publicul larg. Întâlnirile lunare se desfăşoară în Salonul Medieval al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”. Fiecare întâlnire va avea câte un moderator şi câte un invitat din ţară, care a ajuns la nivel de performanţă în domeniul în care activează.

De asemenea, Casa de Cultură „Traian Demetrescu” îşi propune, prin acest proiect, să promoveze şi tineri care au dus fotografia la nivel de artă; fiecare afiş corespunzător întâlnirii din luna respectivă va fi ilustrat cu una dintre fotografiile acestor tineri, urmând ca aceste afişe să fie valorificate printr-o expoziţie.

INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERĂ!