Sute de pâini confiscate de polițiștii doljeni

0
230
politia (2)Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu polițiști din cadrul Poliției Oraș Segarcea și Secției 14 Poliţie Rurală Bârca au organizat şi executat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit – panificație ” .
În cadrul activităților desfășurate în cursul zilei de ieri au fost efectuate verificări și controale la 8 societăţi comerciale; 4 persoane fizice; iar 5 mijloace de transport au fost verificate în trafic.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în sumă de 55.000 lei, totodată fiind dispusă confiscarea a 680 pâin, iar o autoutilitară a fost indisponibilizată.
Astfel,  urma controlului efectuat, în comuna Bârca, a fost identificată în trafic o autoutilitară în care se aflau produse de panificație (pâine albă) în valoare de 360 lei în vederea comercializării de către un agent economic către diferiți clienți, fără a fi însoțite de facturi care să justifice proveniența produselor. Societatea comercială a fost sancționată contravențional cu suma de 5.000 lei conform OUG 12/2006, modificată și completată,dispunându-se confiscarea produselor de panificație și a autoutilitarei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.