Studenții de la Universitatea din Craiova în careu și la percheziție. Țigările de contrabandă se confiscă

0
266

danisorNu știu ce se întâmplă, dar, atunci când vine vorba de alegeri, le ia Dumnezeu mințile oamenilor. Nu există alegeri de nici un fel, care să nu aibă un scandal mai mic sau mai mare, manipulări, amenințări și presiuni de tot  felul pe votanți.

Avem două exemple: alegerile de la AJF Dolj și cele de la Universitatea din Craiova, pentru funcția de rector.

La AJF Dolj e pe bază de contestații și plângeri. La Universitate, oamenii cu ștaif, campanie mai cu ștaif.

Cezar Spânu, vinovat de câștigarea alegerilor de Claudiu  Dănișor  în urmă cu patru ani, a preferat o campanie discretă. A știut să speculeze nemulțumirile adunate la adresa actualului rector, și și-a găsit destul de mulți adepți.

Claudiu Dănișor, mai ”hârșit în rele”, având la îndemănă mijloacele de presiune și constrîngere, nu a contenit să le folosească. Mai mult decât atât, prin interpuși, a amenințat în stânga și dreapta. Este adevărat că mai mult în stângă, că dreapta l-a susținut. A chemat oameni la apel și le-a transmis ce vor păți dacă se poziționează împotriva lui.

În primul tur, nu a făcut mare brânză, pentru că Lungu a luat 104 voturi, și e în poziția pe care o avea acum patru ani Cezar Spânu. Și cum omul nu îl înghite pe Claudiu Dănișor, este clar că va negocia cu Spânu.

Incidentele cu studenții abuzați de liberalul Robert Bischin, lector universitar la Facultatea de Drept și Științe Sociale, este o altă poveste. Pentru că înțeleg că din supraveghetor s-a transformat omul în organ de reținere, și fără mandat de percheziție a căutat în buzunarele studenților, ba chiar am auzit și citit, că ”a pipăit studenta”. Nu știu cu de la cine drept a făcut-o, dar nu e bine domnul lector. Ar fi bine ca domnișoara și domnul student să depună o plângere.

Că tot vorbim de supraveghere, treaba în acest sens la Universitatea din Craiova este mult mai profundă, și se poate transforma în dosare penale. Dar despre asta mai vorbim.

Până una, alta, atenție studenți, că dacă nu sunteți cuminți vă scoate Claudiu Dănișor în careu și vă face percheziție! Țigările de contrabandă se confiscă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.