Stănescu, Firea, Țuțuianu și punctul 9 din scrisoarea deschisă

0
338

Trei pesediști au lansat in spațiul public o scrisoare deschisă, în care cer demisia liderului PSD, Liviu Dragnea. Pe listă sunt nouă puncta, cu mai multe reproșuri.

Din cele nouă puncte ale scrisorii, semnată de Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, sunt mai mult decât convins că punctul nouă este de fapt cel care îi roade cel mai tare pe cei trei:

 ”9. Conducerea discreționară a partidului, transformarea structurilor de conducere (Biroul Permanent Național, Comitetul Executiv) în foruri care validează deciziile luate într-un format restrâns, desființarea de facto a Consiliului Național și a Departamentelor partidului, lipsa dezbaterii interne în structurile politice și parlamentare”.

Spun că sunt mai mult decât convins, pentru că într-o perioadă Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu făceau parte din acel ”format restrâns” și nu îi deranja deloc deciziile lui Liviu Dragnea. Ba din contra, îi avantaja.

Valabil și în cazul celorlalții: Marcel Ciolacul, Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu, etc.

Punctul 9, de altfel, este singurul care nu este contrazis in cele 14 chestiuni despre care cei trei spun ca ar trebui susținute în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.