Stadionul din Craiova gata la începutul anului viitor

0
328

stadionLucrările desfășurate la stadionul din Craiova sunt într-un stadiu avansat. Compania Națională de investiții dă ca termen de finalizare a lucrărilor data de 17 februarie 2017.

„Astăzi, am participat, la Compania Națională de Investiții, la o ședință cu constructorul stadionului de fotbal din Craiova și conducerea CNI. Termenul de finalizare este 17 februarie 2017, iar Primăria Craiova urmează să înceapă derularea procedurilor de anunț de participare la licitație pentru dotarea restaurantului, hotelului, a celorlalte spatți de vizitare sau de antrenament și întreținerea gazonului. Visul începe să devină realitate”, a precizat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Complexul sportiv va avea în componență un stadion de cinci etaje şi reprezintă o investiție de circa 50 milioane de euro, finanțată de Guvernul României.

Oficialii din Bănie susțin că viitorul stadion va putea găzdui competiții europene și internaționale de fotbal, dar va putea fi folosit și pentru alte sporturi, plus concerte, târguri, expoziții sau evenimente culturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.