Sprinterii CSM Craiova pe podium la Balcaniadă

446

ana maria rosianuÎn weekend, la Piteşti, s-a desfăşurat Campionatul Balcanic pentru Seniori la atletism, competiţie în care au luat parte şi atleţi ai clubului nostru, calificându-se în urma rezultatelor obţinute la naţionalele organizate cu o săptămână în urmă în acelaşi loc.

Clasări pe podium au fost reuşite de practicanţii probelor de sprint, care au dobândit medalii împreună cu echipele de ştafetă. Ana Maria Roşianu a făcut parte din ştafeta feminină de 4×100 m, alături de Andreea Ogrăzeanu, Andreea Grecu şi Anamaria Ioniţă, care a cucerit medalia de argint, cu un timp de 45, 74 secunde.

Ştafeta similară a băieţilor, cea de 4×100 m, compusă din doi sportivi ai clubului nostru, Daniel Budin şi Ioan Piţigoi, alături de Marian Câmpeanu şi Ionuţ Neagoe, a obţinut tot o distincţie de argint, după ce a fugit distanţa impusă în 39, 67 secunde.

În probele individuale, Andrei Ştefana şi Cosmin Sorescu n-au reuşit să adjudece medalii, dar au ocupat locuri în faţă, primul clasându-se pe poziţia a patra în proba de 3000 m obstacole, în timp ce al doilea a venit pe locul şase la aruncarea ciocanului. Daniel Budin a concurat şi el pe cont propriu în proba regină a atletismului, de 100 de metri, însă s-a clasat în afara podiumului, pe locul cinci.