Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” Craiova: Dispunem de echipamente de protectie, dezinfectant si tot ce este necesar pentru protejarea “armatei albe”care este disponibila 24h/24h pentru zona Olteniei

0
282

”Numai impreuna vom invinge !

Cooperare
Operativitate
Viata
Inima
Determinare
Toate aceste lucruri, le realizam noi, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Victor Babes” Craiova.

De astazi, ne aflam in scenariu 3 si asta presupune pentru noi, eliberarea paturilor din Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Victor Babes” Craiova, pentru a fi disponibile toate paturile pentru ingrijirea pacientilor cu infectia COVID -19.

In functie de contagiozitatea cazurilor non-coronavirus, am stabilit spitale de suport in care am transferat pacientii spitalului.

Prioritizam cazurile infectate cu virusul SARS-CoV-2, identificand un nou spatiu de triaj al pacientilor, atat in interiorul spitalului cat si prin montarea a doua corturi in curtea spitalului.

Mentionam ca avem pregatite 10 paturi de terapie intensiva, 205 paturi de boli infectioase si dispunem de echipamente de protectie, dezinfectant si tot ce este necesar pentru protejarea “armatei albe”care este disponibila 24h/24h pentru zona Olteniei.

Tot astazi, am asigurat dezinfectia aleilor si a spatiilor din curtea spitalului.
Va rugam sa ne fiti alaturi si sa tineti cont de sfaturile Ministerului Sanatatii” – Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie “Victor Babes” Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.