Spectacolele Teatrului Colibri Craiova, invitate și aplaudate la festivaluri în țară!  

0
176

Teatrul Colibri Craiova s-a reîntâlnit cu publicul clujean, la Festivalul Stradal WonderPUCK – ediția a III-a, sâmbătă, 14 septembrie 2019, unde a fost invitat de Teatrul de Păpuși „Puck“ cu spectacolul De-a capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Acum, actorii Teatrului Colibri: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu se pregătesc pentru o nouă deplasare. La invitația Centrului Judeţean de Artă şi Cultură Olt vor poposi la Festivalul de Arte şi Tradiţii Româneşti de la Slatina, miercuri și joi, 18 – 19 septembrie 2019, unde vor bucura publicul cu animații stradale și cu spectacolul Prietenii Motanului Încălțat, o propunere de interpretare a cunoscutei povești venită din partea actriței Iulia Cârstea (care semnează scenariul și regia). Spectacolul prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, hotărâtă să cucerească publicul de la oraș. Scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu – Jianu.

Participările la festivaluri vor continua și în luna octombrie. Primul popas va fi făcut la Arad, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EUROMARIONETE“ – ediția 20, marți, 2 octombrie, cu Puiul de Om din Cartea Junglei, spectacol care a doua zi, miercuri, 3 octombrie, va fi văzut de publicul din Timișoara, la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ – ediția a IV – a. Două săptămâni mai târziu, miercuri, 16 octombrie, trupa Teatrului Colibri revine la Cluj-Napoca, de data aceasta cu spectacolul Chirița în Iași, la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck“ – ediția 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.