Spectacole, tradiții și prezentări inedite la Târgul de Turism Oltenia

0
560

targ turism genoiuPăpuși, informații despre concertele Filarmonicii sau evenimentele Sălii Polivalente, noutăți despre spectacole, desene realizate în timp real de elevi talentați ai Liceului de Artă “Marin Sorescu”, dar și alte surprize îi așteaptă pe craioveni, în acest weekend, la cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat turismului.

Aflat la ediția a II-a și organizat în incinta Centrului Multifuncțional Craiova, Târgul de Turism Oltenia și-a propus promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din această regiune a României, organizarea de conferințe și dezbateri cu subiecte ce țin de dezvoltarea turismului regional: de la cel cultural, rural sau de business, până la turismul de tratament, turismul medical, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

Conform organizatorilor, companiile prezente la Târg vor delecta vizitatorii cu tombole, premii, vouchere și oferte early booking. De asemenea, în perioada Târgului se aplică reduceri considerabile pentru cei care își rezervă vacanța, pe loc.

Târgul de Turism al Olteniei este organizat de catre PS Multiservices, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Județene Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Camera de Comerț și Industrie Dolj.

Pe perioada Târgului, va fi pus, la dispoziția craiovenilor, transport gratuit tur-retur, din oră în oră, în zilele de sâmbătă și duminică, din centrul orașului până la locul de desfășurare a evenimentului. Punctul de plecare va fi stația RAT din spatele Teatrului Național Marin Sorescu, iar primul transport este programat, zilnic, la ora 10.00.

Mai multe detalii: http://targdeturismoltenia.ro/

 

Târgul de Turism Oltenia găzduiește, în acest an, și instituțiile subordonate Primăriei Municipiului Craiova, ce sunt adevărate repere naționale și internaționale pentru cultura și tradițiile regiunii. Preț de trei zile, craiovenii pot afla mai multe, dintr-un singur loc, despre evenimentele inițiate de Filarmonica Oltenia, Opera Română Craiova, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri, Casa de Cultură Traian Demetrescu, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, Sala Polivalentă, Sport Club Municipal Craiova sau Centrul Multifuncțional. Totodată, elevi ai Liceului de Artă “Marin Sorescu” vor face demonstrația măiestriei lor desenând, în timpul Târgului de Turism Oltenia, tablouri, caricaturi sau grafică pe șevalet. Partea muzicală va fi asigurată, sâmbătă, 11 martie, de soliști instrumentiști ai Filarmonicii Oltenia astfel: între orele 11.00 – 11.30 Romantic Quartet, iar între orele 13.30 – 14.00 Cvartetul Prelude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.