Sorin Manda, despre naţionalele de judo: „O să facem tot posibilul pentru o organizare fără cusur”

419

sorin mandaDirectorul clubului CSM Craiova, managerul uneia dintre instituţiile sportive care s-a implicat în organizarea locală a Campionatului Naţional de Judo U18, susţine că, în direcţiile care ţine de atribuţiile sale de organizare, va face tot posibilul pentru o desfăşurare impecabilă a competiţiei, aşa cum s-a întâmplat şi la precedentele întreceri naţionale susţinute cu ajutorul clubului nostru în Craiova.

„Cum am spus la finalul anului trecut, anul acesta ne pregătim pentru susţinerea mai multor competiţii de nivel naţional la noi, în Craiova. Începem anul cu acest campionat naţional de judo juniori, pe care îl vom organiza în Sala Polivalentă. Printre cluburile locale care se implică în organizare se află şi clubul nostru. Va fi o competiţie de anvergură, în sensul că vor participa foarte mulţi sportivi, de la peste 50 de cluburi din ţară. Vreau să vă asigur că în tot ceea ce va depinde de noi, de partea noastră organizatorică, nu vor exista greşeli, vom face tot posibilul ca la ora începerii concursului, sportivii să nu întâmpine probleme.

Suntem un club profesionist şi cred că am demonstrat-o. Tot ce am organizat noi la Craiova, fie că au fost concursuri de atletism, lupte sau alte sporturi, am făcut-o în aşa fel încât participanţii să dispună de cele mai bune condiţii. Vreau să le mulţumesc pe această cale autorităţilor locale, care şi-au arătat de fiecare dată disponibilitatea şi sprijinul faţă de iniţiativele noastre. Suntem încântaţi că reuşim să le creăm posibilitatea craiovenilor, cel puţin am făcut-o în ultimii doi ani şi o facem şi anul acesta, să asiste şi la alte întreceri sportive, poate mai puţin populare în rândul amatorilor de sport, dar care merită promovate.Sperăm să menţinem ştacheta sus, să fim la fel de eficienţi şi în 2015. Avem în plan mai multe proiecte, pe care sunt sigur că le vom duce la bun sfârşit.”, a declarat Sorin Manda.

În continuare, conducătorul CSM Craiova a făcut un apel la publicul amator de întreceri sportive din Bănie să asiste la bătăliile ce se vor derula sâmbătă şi duminică pe tatami, în Sala Polivalentă, intrarea fiind liberă. „ Sperăm ca oamenii ce simpatizează cu sportul din Craiova şi admiră întrecerile sportive să vină într-un număr cât mai mare în Sala Polivalentă, pentru a asista la luptele de pe tatami, pentru că intrarea va fi gratuită. Chiar dacă este un concurs de juniori, sportivii care vor participa sunt judoka de perspectivă, promiţători, care au performanţe şi la nivel internaţional.

Craiova are mulţi sportivi calificaţi în această fază finală, şi aceştia au nevoie de sprijinul vostru, al publicului craiovean, care a arătat că, dacă vrea, se poate mobiliza astfel încât să creeze o atmosferă impresionantă.”, a adăugat Sorin Manda.

Reamintim că vineri, de la ora 14.00, directorul CSM Craiova, împreună cu preşedintele FRJ, Doru Ioan Sapta, vor susţine o conferinţă de presă la sediul CSM Craiova, în care vor aduce mai multe informaţii legate de competiţia ce urmează să se desfăşoare în Sala Polivalentă din Craiova.