Sorin Cârţu se teme de meciul cu Pandurii. Cum crede acesta că pot câștiga craiovenii

441

cartuAntrenorul Universităţii a declarat ieri că echipa din Craiova va aavea un meci greu pe terenul din Târgu-Jiu al echipei Pandurii.

“Pandurii formează o echipă bună, diferită faţă de cea din turul campionatului. Mie mi-au lăsat o impresie bună aseară, cu Dinamo. Au câştigat pe merit. Mă aştept la un meci foarte greu. Şansa noastră pentru a obţine un rezultat bun este să intrăm bine în ritm, în intensitatea jocurilor oficiale, responsabilizarea, conştientizarea jucătorilor, tot ceea ce trebuie. Dacă vom avea o atitudine de-asta de vacanţă vom fi învinş”, a mai declarat tehnicianul Universităţii.

Legat de primul meci cu Steaua, dar şi de visul pentru cupe europene, Cârţi a fost tranşant: “Nu suntem încă pregătiţi să oprim hegemonia Stelei. Chiar şi faptul că am venit de la Craiova la Severin spune ceva. Ca să fii pregătit pentru cupe europene trebuie să ai toate condiţiile, procesul de pregătire trebuie să fie ireproşabil ca să îţi dea o stare de concurs bună.

Încă nu consider că echipa e pregătită pentru cupe europene. Pe Extensiv nu s-a mai jucat fotbal din 2008, aşa că suprafaţa de joc nu cred că e cea mai bună. Nu am trecut până acum pe-acolo, a fost Emil. Nu mi-a dat date prea îmbucurătoare. Faptul că nu am avut voie să pregătim din timp terenul va fi un impediment în ceea ce înseamnă calitatea lui. S-a început târziu pregătirea lui, prin decembrie”, a mai declarat Sorin Cârţu.