Sorin Cârțu despre întâlnirea cu Steaua: Meciul cu Steaua va fi greu, e un meci special

390

cartuDirectorul tehnic al Ştiinţei, Sorin Cârțu, a prefaţat apoi meciul cu Steaua, ce se va disputa duminică, declarând că atmosfera de pe teren va fi în favoarea oltenilor, dar va fi un meci greu:

„Deocamdată suntem pe un drum bun, avem 12 meciuri fără înfrângere şi e bine. Acum vine jocul 13 şi sper să nu avem ghinion, că şi data trecută a fost tot 13 şi tot cu Steaua.

O să vină mai rănită, o să vrea să recupereze punctele pierdute cu Rapid şi noi vrem să fim echipa aia de până acum. Vom face o figură frumoasă şi în retur dacă vom rămâne la fel de umili – pozitivi în joc, cum am fost până acum, uniţi şi conectaţi la ceea ce trebuie să facem.

Dacă suntem la fel de disciplinaţi tactic, atunci suntem o echipă grea a campionatului. Meciul cu Steaua va fi greu, e un meci special. Atmosfera de pe Extensiv va fi mai intimă, pentru că tribunele sunt mai aproape de teren şi probabil că şi dragostea şi simpatia publicului se va transmite mult mai rapid. Asta e şi o presiune în plus pe jucători, dar de aia sunt fotbalişti, trebuie să reziste la acest lucru”.