Sorin Cârţu: „Am muncit bine, se va vedea în retur!“ (VIDEO)

413

cartuSorin Cârţu a susţinut o conferinţă de presă în această după-amiază, la Hotelul Kaya Palazzo, acolo unde delegaţia olteană a efectuat al doilea stagiu de pregătire.

„Am muncit foarte bine şi suntem mulţumiţi pentru tot ceea ce am realizat în această perioadă. A fost un program destul de încărcat, am atins şi tot ceea ce ne-a interesat, de la pregătirea fizică în general la fazele tehnico-tactice aşa încât ne apropiem de prima etapă. Încercăm ca echipa să fie în formă sportivă. Faptul că nu am avut toţi jucătorii la dispoziţie este un inconvenient, dar, trecând peste asta, a fost şi posibilitatea să îi vedem şi pe ceilalţi, pe cei care fac parte din lotul nostru şi ne-am făcut o imagine asupra lor. Îmbucurător aşa pentru noi a fost faptul că am mai câştigat nişte jucători. Ştiţi foarte bine că în turul campionatului ne-am bazat pe 12-14 jucători de câmp. După perioada asta de pregătire am mai câştigat 4-5 jucători“, a spus Cârţu.

Despre jucătorii care se află la lotul national, directorul tehnic al Universităţii a afirmat: „E bine pentru Dumitraş că a marcat pentru România, aşa ca stare. Sunt sigur că toţi vor veni bine pregătiţi. Nu îmi fac griji că nu au primit o pregătire bună din partea lui nea Puiu“.

Sorin Cârţu s-a arătat mulţumit de travaliul şi randamentul lui Nuno Rocha, deşi a pierdut o mare parte din pregătirea cu echipa, fiind la Cupa Africii:

„L-am văzut la primul joc. E acelaşi Nuno Rocha. Din punctul ăsta de vedere nu cred că ar avea mari prejudicii, pentru că a fost într-o competiţie oficială, au făcut pregătire şi înainte de competiţia respective“.

Conducătorul echipei s-a arătat mulţumit de cum au răspuns jucătorii:

„În perioada asta de pregătire noi n-am avut nici un fel de problemă cu nici un jucător în ceea ce înseamnă pregătirea, antrenamentele. Sigur, la jocurile amicale, nu poţi să vii 100% cu randament, pentru că jocurile se fac pe fond de oboseală. A fost încărcătură foarte mare şi noi n-am făcut niciodată un scop în sine pentru un meci de pregătire în aşa fel încât să prejudiciem antrenamentele. Meciurile de pregătire nu sunt să trag nişte concluzii radicale vis-a-vis de jucători. Vezi caracteristicile, vezi caracterul, vezi cum se comportă cei care vin noi pentru că pe ceilalţi îi ştii, ai mai lucrat cu ei“.

sursa: csuc.ro