Sorin Cârţu: „Am fost egali şi la goluri şi la bare, rezultatul este echitabil“

377

cartuDirectorul tehnic al Ştiinţei ştie că revenirea lui Brandan în prima garnitură va da un imbold coechipierilor, iar rezultatele pozitive vor continua.

La finalul partidei de la Chiajna, Sorin Cârţu a spus: „Un meci pe care noi ni l-am făcut greu, primind gol în primul minut. A fost o fază simplă în care nu trebuia să se ajungă la finalizare.

La cum a început jocul trebuie să ne declarăm mulţumiţi cu remiza. A fost un meci aprig disputat, am întâlnit o echipă viguroasă. Rezultatul este echitabil, am fost la egalitate şi la goluri şi la bare. Am avut un program greu: cu Pandurii, cu Steaua şi aici din care am obţinut 5 puncte, ne-am păstrat invincibilitatea pe care dorşim să o prelungim cât mai mult.

Cu cât vom câştiga mai multe puncte situaţia ne va obliga să luptăm pentru Europa, dar nu trebuie să punem de acum presiune pe jucători. În următoarea partidă, cu Mediaş, îl vom avea şi pe Brandan. L-am învoit în această perioadă, a fost în Argentina, s-a mai liniştit. Este piesa noastră de echilibru la centrul terenului, avem nevoie de claritatea lui în joc“.

sursa: csuc.ro