Simulare Bac 2022: Luni, elevii sustin proba de romana

0
194

Simulare Bac 2022 a inceput luni, 28 martie, cu proba scrisa la Limba și literatura romana. Este momentul in care viitorii absolventi de liceu isi pot testa cunostintele acumulate in anii de scoala. Marti are loc simularea probei scrise la proba obligatorie a profilului. Miercuri se da simularea BAC pentru proba la alegere a profilului.

Elevii au la dispozitie trei ore in care sa rezolve subiectele primite la proba scrisa la Limba și literatura romana, din cadrul simularii examenului de la Bacalaureat, conform calendarului stabilit de Ministerul Educatiei. Articolul va fi actualizat cu subiectele primite de elevi.
Notele obtinute de elevi la probele de la simulare nu se contesta şi nu se trec în catalog. Insa, la cererea elevilor ori a parintilor, profesorii pot trece notele obtinute la simulare in catalog, daca exista o cerere scrisa in acest sens.
Anul trecut, elevii din ani terminali de liceu au primit la primul subiect la simularea BAC la limba romana un text din Jean Bart „Mărturisiri literare”. Al doilea subiect la romana a fost un fragment din piesa „Conu Leonida față cu reactiunea” a lui Ion Luca Caragiale. Al treilea subiect la romana a avut ca cerință prezentarea particularitatilor unui text ori ale unui personaj din opera lui Ioan Slavici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.